artikull i sponsorizuar

A kanë nevojë tepihët tuaj për një pastrim të mirëfilltë?

05.06.2018 11:47
A kanë nevojë tepihët tuaj për një pastrim të mirëfilltë?

Pastrimi i tepihëve është shumë i rëndësishme, dhe një pastrim është një mundësi e madhe nëse doni një tepih të freskët. Pastrimi i rregullt i tepihëve mund të parandalojë dëmtimin e shëndetit tuaj. Ata janë një terren i përsosur për rritjen e alergjeneve dhe bakterieve dhe mund t’ju ekspozojnë ju dhe familjen tuaj ndaj ndotësve të rrezikshëm.

  • Keni fëmijë të vegjël të cilët kollitën pandërprerë?
  • Kanë alergji që nuk i kanë pasur më herët?
  • Kanë irritim lëkure?

5 fakte shokuese se çfarë mund të gjeni tek tepihët e papastër: mole pluhuri, alergjene, myk të dëmshëm, bakterie dhe virus, pjesëza të dëmshme dhe kimikate.

Nëse kjo është shumë shqetësuese për ju, është një ide e mirë për të thirrë EKSPERT-ët, profesionistë për pastrim të plotësishëm të tepihëve!