fbpx

A keni ndëgju që po dhurojmë blendera falas?

A keni ndëgju që po dhurojmë blendera falas?

Nëse pini Jaffa domethënë se ju i doni lëngjet e frutave. Jaffa këtë muaj ju dhuron 50 Blendera falas!

Rregullat e lojës janë të thjeshta dhe kushdo mund të merr pjesë në lojë,

  1. Bleni 3 Jaffa me shijen tuaj të preferuar,
  2. Fotografoni kuponin e blerjes apo barkodin e lëngut,
  3. Na dërgoni dëshmitë në inbox në faqen tonë të facebook -Jaffa Champion.

Nxitoni, ju mund të luani deri më 5 Maj, përzgjedhja e fituesit/fitueses bëhet në mënyrë random.

Ju urojmë fat!