A po doni me fitu shpërblime?

A po doni me fitu shpërblime?

Si çdo të enjte, në faqen e GjirafaVideo luhet Tap n’Dije, quizi edukativ i moderuar nga Rifat Smani, ku nuk do të mungojnë shpërblimet dhe befasitë.

Regjistrimi në quiz ka filluar, që të regjistroheni Klikoni këtu
Regjistrimi për Tap n’Dije hapet në ora 15:00 ndërsa loja fillon si zakonisht në ora 19:00, ku nga 10 pyetje me 4 alternativa, ju do të keni mundësinë të fitoni shpërblime interesante.

Shpërblimet që dhurohen sonte janë këto:

Vendi i parë fiton: Monitor Samsung 24”
Vendi i dytë fiton: Kasë Phalanx RGB
Vendi i tretë fiton: Kupon 50 euro në Gjirafa50

Klikoni këtu për t’u regjistruar.

Këtyre shpërblimeve u shtohet edhe një shpërblim i katërt, ai për komentuesin më të mirë të mbrëmjës.
Gjithashtu, në TapQuiz nga tash ju mund të pajiseni me titujt e TapQuiz, të cilët shfaqen pranë emrit tuaj, në bazë të arritjeve që i bëni në lojë. Titujt ndahen në Emblema dhe Grada. Detajet për Tap titujt mund t’i gjeni në faqen e TapQuiz në GjirafaVideo.

Regjistrimi për Tap n’Dije është i domosdoshëm. Më poshtë gjeni hapat për t’u regjistruar:

Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull Tap n’Dije by GjirafaVideo
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

Klikoni këtu për t’u regjistruar.