Adele fiton katër çmime Brit

Adele fiton katër çmime Brit

Këngëtarja britanike Adele ka fituar katër çmime Brit.

“Të kthehesh pas një kohe të gjatë dhe të pranohesh aq ngrohtësisht, do të thotë shumë”, ka thënë Adele, e cila ka fituar çmimin e artistes më të mirë solo, albumit më të mirë, këngës më të mirë dhe atë të suksesit global.

Çmimet Brit i ndan industria muzikore e Britanisë dhe ato janë ekuivalente me çmimet Grammy në Shtetet e Bashkuara.

Adele ka publikuar albumin e ri “25”, nëntorin e kaluar, pas katër vjetësh pauzë.