Agim Veliu i del kundër shefit të tij – Kërkon të shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, del thotë se situata në Kosovë pas 19-të të infektuarve me Koronavirus është serioze dhe institucionet duhet të ndërmarrin masa – duke u referuar kështu në propozimin e presidentit Hashim Thaçi për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme, shkruan Gazeta Insajderi. Veliu, në një lidhje direket në Klan Kosova, … Continue reading Agim Veliu i del kundër shefit të tij – Kërkon të shpallet gjendje e jashtëzakonshme