Agjenti i futbollistit serb arrestohet për shkak të mashtrimeve në transferime

Agjenti i futbollistit serb arrestohet për shkak të mashtrimeve në transferime

Agjenti i futbollistit serb Aleksandar Mitrovic, Christophe Henrotay është arrestuar në Monako për shkak të disa hetimeve që janë duke bërë ndaj tij për pastrim parash dhe korrupsion në transferime të lojtarëve, shkruan “AFP”, më shumë mund të lexoni në Insporti.com.