AirPods Pro Lite, kufjet me çmim të lirë nga Apple, mund të lansohen në mes të vitit

AirPods Pro Lite, kufjet me çmim të lirë nga Apple, mund të lansohen në mes të vitit

Analisti i njohur Ming-Chi Kuo, parashikoi kohët e fundit që Apple ka rreshtuar një iPhone të ri të lirë, modelin e ri MacBook Pro dhe një version të lirë AirPods Pro – të quajtur AirPods Pro Lite – për gjysmën e parë të vitit 2020.

Një raport i ri tani e ka përmendur përsëri ardhjen e afërt të AirPods Pro Lite.

DigiTimes përshkruan AirPods Pro Lite si ‘kufje të re të nivelit të lirë që do të lansohet në mes të vitit 2020.

Sidoqoftë, çmimi përfundimtar i kufjeve të ardhshme wireless të Apple mund të mos jetë afër asaj që konsumatorët e perceptojnë si të nivelit të lirë.

Deri tani, nuk ka shumë informacion në dispozicion në lidhje me dizajnin ose specifikat e AirPods Pro Lite.