Aksidentohen dy aeroplanë

Aksidentohen dy aeroplanë

Dy aeroplan janë aksidentuar në aeroportin ‘Schiphol’ të Amsterdamit teksa ishin duke u bërë gati të nisnin fluturimin.

Ky aksident ndodhi në mes të kompanisë ‘Easy Jet’ A320 dhe ‘KLM Boing’ 737-800.

Avioni i ‘KLM Boeing’ kishte për të fluturuar në Madrid, kurse ‘Easy Jet’ për në Londër.

Pasagjerët janë transferuar në aeroplanë të tjerë ndërsa aeroporti ka filluar një hetim.