Aksidentohet deputeti i PDK-së

Aksidentohet deputeti i PDK-së

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, i njohur në publik me nofkën “Kamishi” ka pësuar një aksident trafiku para Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë.

Sipas fotografive duket se aksidenti ka kaluar pa të lënduar dhe vetëm me dëme materiale.

Ndërkohë, Policia e Kosovës, vazhdimisht po bën apel për kujdes në komunikacion.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/aksidentohet-deputeti-i-pdk-se-579954/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright