Aksion i hershëm i policisë, arrestohet Henri Çili

Sot është arrestuar Henri Çili botues, analist dhe pronari i Universitetit Europian të Tiranës. Newsbomb.al mëson se pronari i UET është vënë në pranga nga forcat e policisë gjatë mesnatës. Aksioni ka nisur dje në mbrëmje dhe botuesi është ndaluar sot nga oficerët e policisë Tiranë. Henri Çili fillimisht është mbajtur një orë në drejtorinë … Continue reading Aksion i hershëm i policisë, arrestohet Henri Çili