Aksion i Policisë në Pejë

Aksion i Policisë në Pejë

Është duke u zhvilluar një aksion i Policisë së Kosovës në Pejë dhe fshatrat për rreth.

Operacioni i Policisë është i natyrës të luftimit së kontrabandës.

Nga Policia e Kosovës për Insajderi-n, kanë thënë se aksioni është duke u zhvilluar, pa dhënë detaje tjera.

Insajderi.com do t’ju mbajë të informuar. /Insajderi.com