Organizohet konferencë për media rreth aksionit të sotëm në Karaçevë

Organizohet konferencë për media rreth aksionit të sotëm në Karaçevë

Prokuroria Themelore në Gjilan do të mbajë një konferencë për media në ora 17:00 në lidhje me aksionin policor në Karaçevë.

Të enjten Policia e Kosovës ka zhvilluar një tjetër aksion në këtë fshat kufitar, pas aksionit të 18 shtatorit që rezultoi me arrestime e shembje objektesh kazinosh.

Në këtë konferencë pritet të marrin pjesë përfaqësues të lartë institucional që janë të përfshirë në organizimin e këtij operacioni.

“Ju ftojmë që të merrni pjesë në konferencën për media, të organizuar nga Prokuroria Themelore në Gjilan, lidhur me operacionin e zhvilluar sot në disa rajone të Kosovës, si vazhdimësi e operacionit të zhvilluar më 18 Shtator 2020, në Karaçevë të Kamenicës dhe rajone tjera. Në këtë konferencë do të marrin pjesë përfaqësues të lartë nga institucionet e përfshira në këtë operacion”, thuhet në njoftim. /Insajderi.com