Aktakuzë kundër Shukri Bujës

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj një ish-kryetari të komunës së Lipjanit, tetë zyrtarëve të saj, si dhe një ndërtuesi. Insajderi merr vesh se bëhet fjalë për Shukri Bujën, i cili ka qenë kryetar i Komunës së Lipjanit dhe zyrtar i lartë i Partisë Demokratike të Kosovës. Avokati i Bujës, Bahri … Continue reading Aktakuzë kundër Shukri Bujës