Aktori i njohur jep lajmin e hidhur, ka humbur dy familjar nga COVID-19

Aktori i njohur jep lajmin e hidhur, ka humbur dy familjar nga COVID-19

Pandemie është duke lënë shenja të mëdha në jetën tonë sociale.

Riz Ahmed ka thënë se ka humbur dy anëtarë të familjes në koronavirus, duke shtuar se kriza pandemike është ‘duke reflektuar dhe zbuluar gabimit në shoqërinë tonë’.

Aktori dhe reperi Venom tha se shpreson që vlerësimi i lartë për NHS tërheq vëmendjen ndaj paragjykimeve ndaj pakicave etnike që e mbajnë atë në funksion.

Ahmed, i cili lindi në Londër në një familje britanike pakistaneze, i tha GQ Hype: “Kam humbur dy anëtarë të familjes në Covid. Unë thjesht dua të besoj që vdekja e tyre dhe të gjithë të tjerët nuk janë për asgjë”.

Ai më parë zbuloi se xhaxhai i tij Shakeel kishte vdekur në fundjavën e 4 Prillit, duke e përshkruar atë si një ‘legjendë në komunitetin e tij dhe do të i mungojë të gjithëve”.