Aktorja e njohur i është përjetë mirënjohëse Brad Pitt-it

Aktorja e njohur i është përjetë mirënjohëse Brad Pitt-it

Gwyneth Paltrow dhe Brad Pitt dikur ishin çifti më i dashur në Hollywood.

FLASHBACK: Brad Pitt and Gwyneth Paltrow Blush Over Their 1996 Engagement |  Entertainment Tonight

Dhe ndërsa lidhja e tyre nuk zgjati shumë, aktorja ende e kujton me shumë dashuri mësimet e shumta që i dha asaj.

Pas ndarjes së saj, Paltrow shpjegoi për “ABC News” në vitin 2003 të gjitha ato që mësoi nga lidhja e saj Brad Pitt.

“Problemet e mia shpirtërore e rrënuan atë lidhje. Dhe unë u ndjeva me të vërtetë e përgjegjshme, dhe gjithashtu sikur të isha arkitektja e mjerimit tim”, kujton ajo.

Pas kësaj, aktorja ishte e vetëdijshme për detajet që do të lejonte publikun të dinte për veten dhe jetën e saj private.

“Work and Money” gjithashtu raportoi se Paltrow nuk fliste para gazetarëve për jetën e saj personale, diçka që ajo e mësoi kur ishte në qendër të vëmendjes me Brad Pitt. /Insajderi.com

Gwyneth Paltrow spills the tea on her current equation with ex Brad Pitt

Burimi: Geo TV