Aktorja që portretizon Princeshën Diana kishte kërkuar që problemet e saj me buliminë të jenë pjesë e serialit

Aktorja që portretizon Princeshën Diana kishte kërkuar që problemet e saj me buliminë të jenë pjesë e serialit

Aktorja që luan Princeshën Diana, Emma Corrin, i kërkoi ekipit të shkrimtarëve të The Crown të ​​shtonte betejën e princeshës me buliminë në skenar.

Ylli, 24 vjeç, i cili u bashkua me kastin për sezonën e ardhshme, thotë se mendonte se ishte e rëndësishme që portretizimi të ishte i saktë duke treguar problemet me buliminë të princeshës.

“Ndjeva se nëse do të përpiqeshim të përshkruanim buliminë në një mënyrë të sinqertë, duhet ta tregonim atë,” tha ajo.

“Përndryshe është një dëm i keq për këdo që e ka kaluar atë. Diana ishte shumë e sinqertë për përvojën e saj, unë e admiroj këtë.

“Unë nuk mendoj që rrallë dikush në këtë kohë një marrëdhënie të shëndetshme me ushqimin. Këto ditë ka kaq shumë presion, veçanërisht me mediat sociale, për të qenë një mënyrë e caktuar”.

Ema mund të ndërlidhet me presionin që Diana ndjente për të qenë e hollë dhe joshëse në çdo kohë.

“Oh, njëqind përqind. Unë sinqerisht nuk besoj se dikush ka një marrëdhënie të shëndetshme me ushqimin, ”pranoi ajo.

“Këto ditë ka kaq shumë presion mbi të gjithë, veçanërisht me mediat sociale, për t’u dukur në një mënyrë të caktuar”./Insajderi.com

Mirror