Akuza për shitjen e biletave, kjo është përgjigja e Eroll Salihut

Akuza për shitjen e biletave, kjo është përgjigja e Eroll Salihut

“Lufta” për karrigen e të parit të Federatës së Futbollit të Kosovës, ka bërë që të dalin në shesh disa përplasje të mëdha në mes të Arianit Ahemtit dhe zyrtarëve të FFK-së.

Ish zëvendës/sekretari i FFK-së Arianit Ahmeti me shpalljen e kandidaturës së tij për kryetar të FFK-së, ka zbuluar edhe disa fakte rreth shitjës së biletave për ndeshjet e Përfaqësueses së Kosovës, më shumë në Insporti.com.