Albin Kurti emëron në Bordin e QKUK-së njeriun e afërt të tij dhe të Arben Vitisë

Mirsad Shkreta, dikur kandidat për deputet, tash këshilltar i Ministrit të Shëndetësisë, anëtar dhe përkrahës i Albin Kurtit dhe Vetëvendosjes, është emëruar anëtar i Bordit të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Vendimi është marrë të premten në mbledhjen e 17-të të Qeverisë së Kosovës. Qeveria në dorëheqje e ka shkarkuar Bordin e QKUK’së dhe menjëherë … Continue reading Albin Kurti emëron në Bordin e QKUK-së njeriun e afërt të tij dhe të Arben Vitisë