Albin Kurti udhëton për në Gjermani, këtë veprim bën në aeroport

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka udhëtuar për në Mynih për të marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë në mes shumë zyrtarëve të huaj. Lajmin e ka konfirmuar Zyra e Kryeministrit. Kurti është parë teksa i ka kryer kontrollet rutinore sikurse krejt udhëtarët e zakonshëm, dhe jo përmes zonës VIP, siç zakonisht bëjnë politikanët. Për … Continue reading Albin Kurti udhëton për në Gjermani, këtë veprim bën në aeroport