Almeda tregon edhe sa fëmijë dëshiron t’i ketë

Almeda tregon edhe sa fëmijë dëshiron t’i ketë

Almeda Abazi së fundi i është përgjigjur pyetje e të ndjekësve, të cilët dëshironin të dinin më shumë për të.

Një prej tyre e pyeti se sa fëmijë dëshiron t’i ketë, ndërsa ajo u përgjigj “dy”.

Almeda në këto ditë pandemie po qëndron e mbyllur në shtëpi bashkë me Tolgaganin dhe djalin Efehan.

Përmes imazheve që ka sjellë në rrjete sociale, Almeda tregoi se po e shijon në maksimum qëndrimin pranë familjes.