Alternativa publikon listën e kandidatëve për deputetë

Alternativa publikon listën e kandidatëve për deputetë

Kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, do t’i prijë listës prej 10 kandidatëve për deputetë për zgjedhjet e parakohshme të 11 qershorit.

Alternativa prezantoi sot kandidatët të cilët do të garojnë së bashku në një listë me LDK-në dhe AKR-në.

Lista e kandidatëve të Alternativës:

Mimoza Kusari
Ilir Deda
Kastriot Jahaj
Albert Lila
Nehat Emrullahu
Reshat Nurboja
Hasan Preteni
Flutra Bektashi
Arbërore Riza
Edi Puka