Ambasadorët e vendeve të Kuintit mblidhen te Thaçi, nuk dihet arsyeja e takimit

Ambasadorët e vendeve të Kuintit mblidhen te Thaçi, nuk dihet arsyeja e takimit

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, pas konferencës së fundvitit të tij, i ka takuar edhe ambasadorët e shteteve të Kuintit në Kosovë, si dhe përfaqësuesen e BE-së.

Para rreth një ore, ambasadorët e shteteve të Kuintit janë parë duke hyrë në zyrën e presidentit Thaçi, por zyrtarët për media të këtij institucioni nuk kanë lejuar që të xhirohen.