Ambasadorët s’mund të shkarkohen pa vendimin e Hashim Thaçit

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporë, Glauk Konjufca, ka propozuar tërheqjen e 7 ambasadorëve nga misionet diplomatike të Kosovës, shkruan Insajderi. Në vendimin e Konjufcës shkruan se ai duke u bazuar në Kushtetutën e Kosovës, Ligjin për Shërbimin e Jashtëm dhe Ligjin për Ministrinë e Punëve të Jashtme ka kërkuar tërheqjen e këtyre ambasadorëve, … Continue reading Ambasadorët s’mund të shkarkohen pa vendimin e Hashim Thaçit