Ambasadori Hungarez: Të gatshëm për bashkëpunim me Kosovën

Ambasadori Hungarez: Të gatshëm për bashkëpunim me Kosovën

Ambasadori i Hungarisë në Kosovë, Jozsef Bencze, është shprehur i gatshëm për të vazhduar bashkëpunimin mes Kosovës dhe Hungarisë, njofton Insajderi.

Ambasadori i Hungarisë në Kosovë, Jozsef Bencze, është shprehur i gatshëm për të vazhduar bashkëpunimin mes Kosovës dhe Hungarisë, njofton Insajderi.

Ai këtë e bëri me dije në takimin e pritur nga Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ku edhe e përgëzoi ambasadori për detyrën e re.

Kështu në fund të takimit Sveçla ka cekur edhe disa nga fushat ku kërkohet bashkëpunim, si informimi i autoriteteve hungareze rreth planeve të Qeverisë së Kosovës për forcimin e sundimit të ligjit, luftën kundër korrupsionit, luftën kundër krimit, vendosjen e rendit dhe ligjit në tërë territorin e vendit. /Insajderi.com