“American Murder” në Netflix: Historia e burrit që vrau familjen

“American Murder” në Netflix: Historia e burrit që vrau familjen

Përdoruesit e Netflix po e quajnë dokumentarin e tij më të fundit për krimin e vërtetë “një nga gjërat më të vështira” që kanë parë ndonjëherë, shkruan The Independent, transmeton Insajderi.

Dokumentari, i titulluar “American Murder: The Family Next Door” (Vrasja Amerikane: Familja fqinje) ka trazuar shikuesit që nga publikimi në platformën e transmetimit më herët këtë javë.

Ai tregon historinë e Chris Watts, një burrë që vrau gruan e tij shtatzënë dhe dy vajzat e tyre, të moshës tre dhe katër vjeçare.

Netflix's American Murder is a gripping family portrait of the Watts murders  - Vox

Përmbledhja e Netflix lexon: “Ky dokumentar shqyrton zhdukjen e Shan’ann Watts dhe fëmijëve të saj, dhe ngjarjet e tmerrshme që pasuan”.

Vrasja Amerikane është vlerësuar për “përdorimin e pamjeve të papërpunuara, të dorës së parë” duke përfshirë pamjet e kamerave të trupit nga vizitat e policisë në shtëpinë e familjes në prag të zhdukjes së Shan’ann.

Sidoqoftë, kjo pamje ka bërë që shumë shikues të ndihen të shqetësuar, me një që shkon aq larg sa të thotë se filmi e la atë “të thyer”.

“Zoti i plotfuqishëm, kjo ishte aq shqetësuese”, shkroi një shikues, me një tjetër duke shtuar: “Vrasja Amerikane është gjëja më e vështirë që kam parë ndonjëherë. Ndihem fizikisht keq”.

Një person tjetër lëshoi një paralajmërim për shikuesit të cilët vetëm sapo mësuan për këtë rast për herë të parë.

“Ata prej jush që nuk e dinë ose po mësojnë tani për rastin Shan’ann dhe Chris Watts për shkak të Netflix do të jenë  të zemëruar. Unë kam qenë prapa kësaj çështje që nga fillimi. Është e dhimbshme”. /Insajderi.com