Amerikanët vazhdojnë të pranojnë paketa misterioze në kutitë e tyre postare

Amerikanët vazhdojnë të pranojnë paketa misterioze në kutitë e tyre postare

Diqka e çuditshme po ndodh në New York. Dhjetëra njerëz thonë se kanë marrë pako nga Kina që nuk i porositën kurrë, shkruan WKBW, transmeton Insajderi.

“Ishte e çuditshme. Ishte patjetër e çuditshme”, tha Jason Banas nga Tonawanda që mori një paketë misterioze.

Të martën, Banas mori një paketë nga Kina ku shkruante se ishin maska. Kur e hapi, doli të ishin maska.

“Ishte kaq e çuditshme, unë dhe gruaja ime sapo e kishim parë atë historinë për farërat”, tha Banas. “Në fakt, unë thjesht po shikoja nëpër Facebook disa minuta para se të kontrolloja postën dhe pashë këtë paketë”.

Desirea Lovell nga Franklinville tha që mori edhe një paketë misterioze. Ajo ishte një byzylyk.

“Unë i pyeta fëmijët e mi a e keni porositur këtë. Unë e pyeta të dashurin tim nëse ai e kishte porositur”, tha ajo. “Ishte në emrin tim, adresa ime, gjithçka ishte në rregull”.

Melanie McGvern nga Better Business Bureau po i quan këto pako misterioze një mashtrim.

“Kjo është një situatë kur njerëzit marrin një paketë, diçka të vogël. Asnjë faturë. Dhe ajo që po bën shitësi është se po bëjnë regjistrime të rreme nën emrin e përdoruesit ose emrin aktual,” tha ajo.

McGvern thotë se qëllimi i dërguesit është të rrisë vlerësimet e produkteve të tyre dhe të rritet në kërkimet në Google.

“Pra, është vetëm kjo mënyrë vërtet e çuditshme që ata kanë zgjedhur ta bëjnë këtë”, tha ajo.

McGvern këshillon këdo që ka marrë një paketë misterioze të hyjë në internet dhe të bëjë një kërkim të emrit të tyre, emailit, emrave të përdoruesve dhe zonës ku ata jetojnë. Nëse gjeni një vlerësim që nuk e keni postuar, McGvern thotë që të kontaktoni faqen dhe kërkoni nga ata ta fshijnë. /Insajderi.com