Andit të ‘Përputhen’ ia mbyllin lokalin: “Skenë krimi”

Andit të ‘Përputhen’ ia mbyllin lokalin: “Skenë krimi”

Ish-konkurrentit të Përputhen, Andit ia kanë mbyllur lokalin që ai e hapi me aq bujë.

Fjala bëhët për “Catalyea Lounge”,e cila gjendet pranë zonës së Inxhinierisë së Ndërtimit në Tiranë.

Lokali i është rrethuar me shiritin ‘skenë krimi’ dhe sipas një dëshmitareje, lokali është mbyllur gjatë natës.

Kjo dëshmitare bën të ditur se zhurma e shkaktuar mund te jëtë bëre shkas problem për mbylljen, pasi që patrulla e policisë qarkullon shpesh po në atë zonë. /Insajderi.com