Anëtarë të LDK-së dhe Nisma-s i bashkohen PDK-së

Anëtarë të LDK-së dhe  Nisma-s i bashkohen PDK-së

Kadri Veseli, kandidati i PDK-së për kryeministër, ka njoftuar për aderimet e fundit në partinë e tij.

Disa prej të cilëve kanë qenë pjesë të LDK-së dhe të Nisma-s.

“Mirëseardhje u urova Kryetarit të Nismës për Diasporë, Ajet Zmajlaj, Kryetarit të Nismës për Slloveni, Ramë Balaj, aktivistit të LDK-së, Vahid Ibrahimi, ekonomisteve Ardiana Zmajlaj dhe Rabije Xhigoli, inxhinierit të ndërtimtarisë, Erson Suka, ekspertit të komunikacionit, Bardhyl Abazi, gjeodetit Isak Bejtullahu, politologes Kaltrina Alushani, aktivistes Kaltrina Beqiri dhe ekonomistit të njohur Remzi Llumnica”, ka njoftuar Veseli, shkruan Insajderi.

Image may contain: 3 people, people sitting

“Frontet e luftës kundër korrupsionit dhe nepotizmit do të jenë në çdo vend, prandaj të shumtë janë edhe njerëzit anekënd Kosovës dhe diasporës sonë, që po i bashkohen vizionit të PDK-së”.

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting, suit and indoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

insajderi.com