Anëtarët e bendit Oasis përfitojnë 5.4 milionë funta edhepse nuk performojnë më

Anëtarët e bendit Oasis përfitojnë 5.4 milionë funta edhepse nuk performojnë më

Liam dhe Noel Gallagher thuhet se kanë fituar 5.4 milion £ nga Oasis pavarësisht se grupi nuk performonte më.

Vëllezërit kishin qenë pjesë e bandës ikonike nga 1991 por papritur u ndanë në 2009 kur Noel, u largua nga banda për shkak të mosmarrëveshjeve me Liam.

Sipas The Sun, firma e Big Brother Recordings e vëllezërve Gallagher ka fituar 5.4 milion year vitin e kaluar falë katalogut të tyre Oasis.

Për më tepër, raportohet se Oasis Merchandising Ltd – e cila drejtohet nga ta – gjithashtu ka arritur 107,000.

Një burim i tha gazetës: “Shifrat janë të pabesueshme duke pasur parasysh Noel dhe Liam nuk kanë pasur ndonjë rekord së bashku për më shumë se një dekadë. Është një dëshmi e statusit të super bandës së Oasis”./Insajderi.com

Mirror