Angelina Jolie do një tjetër gjykatës për divorcin nga Brad Pitt

Angelina Jolie do një tjetër gjykatës për divorcin nga Brad Pitt

Angelina Jolie kërkoi të hënën që gjykatësi privat që mbikëqyr divorcin e saj nga Brad Pitt të skualifikohet nga çështja për shkak të zbulimeve të pamjaftueshme të marrëdhënieve të tij të biznesit me një prej avokatëve të Pitt, shkruan Page Six, transmeton Insajderi.

Angelina Jolie and Brad Pitt "Not Even Close" to Settling Divorce as They  Near Two-Year Mark - E! Online

Në një paraqitje në Los Angeles Superior Court, Jolie argumenton se gjyqtari John W. Ouderkirk duhet të hiqet çështja e divorcit që ajo paraqiti në vitin 2016 sepse ai ishte shumë shumë i ngadalshëm dhe jo korrekt për çka u punësua.

Ai thotë se gjatë procesit të Jolie-Pitt, Ouderkirk “nuk ka arritur të zbulojë çështjet që demonstruan marrëdhëniet aktuale, të vazhdueshme, të përsëritura të klientit midis gjykatësit dhe mbrojtësit të paditurit.” /Insajderi.com