“Anibar” është një prej festivaleve të radhës që do të mbahen pavarësisht epidemisë Covid-19

“Anibar” është një prej festivaleve të radhës që do të mbahen pavarësisht epidemisë Covid-19

Edicioni i 11-të  festivalit të animacionit do të mbahet edhe këtë vit, për dallim nga shumë festivale të tjera që u detyruan të mos mbaheshin për shkak të virusit Covid-19. Festivali i cili mbahet në Pejë, do të fillojë në datat 17-23 Gusht.

“Njerëzit?!” është tema e këtij edicioni, ndërsa Mari Jaye Blanchard, një mike e kahmotshme e këtij festivali e ka bërë posterin dhe trailerin për këtë edicion.

Festivali trajton  temën “Njerëzit” . Festivali iu dedikohet njerëzve që dhanë kontributin e tyre duke vendosur të tjerët para vetës. Logoja e festivalit është e inspiruar nga filmi “Batman” por në vend të logos së Batman është logoja e festivalit Anibar.

Anibar Animation Festival 2020 Official Trailer | Humans?!

Humans?!Anibar 11th edition, 17-23 Aug, Peja, Kosova!This edition beyond bringing light to those who served and are serving on the first line of duty, we want to also bring light and rethink what makes us human. How under extreme circumstances we have to make choices and decisions that might conflict our values and principles as human beings. And how under these circumstances we can change so that we elevate our humanity, our sense of community and our relation to the environment. Trailer, artwork, and animation by Mari Jaye Blanchard, music and sound by David Yockel Jr.

Gepostet von Anibar am Mittwoch, 8. Juli 2020