Anulohet sezoni i futbollit në kampionatin e madh në Evropë

Anulohet sezoni i futbollit në kampionatin e madh në Evropë

Pas kampionatit holandez, do të anulohet një tjetër kampionat i madh në futbollin evropian.

Kampionati i Ligue 1 në Francë, si dhe ai i Ligue 2, do të anulohen pas një vendimi të qeverisë në Francë.

Lexoni më shumë në Insporti