Apple e paguan me 70 mijë euro hakerin që e gjeti pikën e dobët të Iphone

Apple e paguan me 70 mijë euro hakerin që e gjeti pikën e dobët të Iphone

Apple i dha 70 mijë euro një hakeri i cili arriti të thyente sigurinë e Apple dhe të kishte çasje në kamerat e telefonëve.

Ai këtë arriti ta bëjë përmes disa faqeve në internet ku shfryëzuesit hynin kurse Pickren arriti që të ketë çasje në kamerat e tyre.

Pickren pasi që arriti ta bëjë këtë gjë po ashtu edhe përmisoi sistemin e Apple e ku edhe përfitoi 70 mijë euro.