Apple prezanton telefona të rinj, XS Max iPhone më i madh ndonjëherë

Apple prezanton telefona të rinj, XS Max iPhone më i madh ndonjëherë

Mbrëmë Apple ka bërë prezantimin e dy telefonave të rinj iPhone XS dhe iPhone XS Max.

XS është krijuar në tri versione me memorie prej 64, 256 dhe 512 GB dhe çmimi fillon prej 999 dollarëve.

XS Max do të shitet me çmim prej 1099 dollarë. Të dy telefona janë në dispozicion me ngjyrë ari, ndërsa XS Max është iPhone më i madh i krijuar ndonjëherë.

Para telefonave është prezantuar Apple Watch 4 në selinë e re të Apple në Kupertin./Insjaderi.com.