Aq i frikshëm ishte dekori i kësaj shtëpie për Halloween sa që reagoi edhe policia

Policia trokiti në derën e shtëpisë së Steven Novak, nga Dallas pasi ata morën ankesa shqetësuese nga banorët lokalë të cilët menduan se skena e tmerrshme ishte e vërtetë.

Aq i frikshëm ishte dekori i kësaj shtëpie për Halloween sa që reagoi edhe policia

Skena jashtëzakonisht e trishtuar e masakrës së Halloween të një njeriu është aq realiste sa kalimtarët thirrën policinë.

Steven Novak, një artist nga Dallas, Texas, filloi të dekoronte pjesën e jashtme të shtëpisë së tij rreth gjashtë vjet më parë me kërkesë të fqinjëve të tij.

Dekorimet filluan me fantazma dhe makina për mjegull, por me kalimin e viteve ato evoluan në skenën shumë realiste që është sot, raporton Daily Star, transmeton Insajderi.

Të shpërndara nëpër kopshtin e tij të përparmë janë manekinë tmerrësisht realistë të mbuluar me gjak, secili duke qenë i pozicionuar të duket sikur ka pësuar një sulm të tmerrshëm.

Por karroca e mbushur me gjymtyrë dhe gjak të hedhur është ajo për të cilën ai është më krenar.

Meqenëse ai i bën të gjitha vetë është mjaft e kushtueshme financiarisht, veçanërisht për shkak të gjithë gjakut të rremë që ai përdor.

Nëse bie shi brenda natës, ai duhet ta ri-aplikojë çdo mëngjes.

Shumicën e kohës fqinjët dhe kalimtarët e tij kënaqen me shfaqjen, por ka pasur disa ankesa.

Për “Observer”, ai tha se oficerët kishin mbërritur jashtë shtëpisë së tij disa herë, por ai ishte në shtëpi vetëm në dy raste.

Sidoqoftë, ai thotë se ata i thanë se menduan se e gjithë shfaqja ishte shumë ‘interesante’. /Insajderi.com