Arbenita u bë gati për muajin e Ramazanit, por pati një kërkesë

Arbenita u bë gati për muajin e Ramazanit, por pati një kërkesë

Edhe në vendin tonë janë bërë përgatitjet për të filluar Ramazani ndonëse këtë vit më ndryshe se herët e tjera për shkak të pandemisë Covid-19 që është përhapur në botë.

Ndërsa, përgatitjet për fillimin e Ramazanit si duket i ka bërë edhe modelja Arbenita Ramadani, kjo pasi përmes një InstaStory ajo ka kërkuara që të ia dërgojnë vaktin e Ramazanit.

“A mundet dikush të më dërgoj vaktin e Ramazanit sipas kohës lokale në Londër ju lutem”, ka shkruar Arbenita.

Kujtojmë që këtë kohë të izolimit Arbenita ka treguar se ka mbetur në Londër larg familjes dhe Feros.

 

Ky është dissi i Morenës për emisionin Review