Argjentina në panik, Aguero humb ndjenjat në dhomat e zhveshjes dhe dërgohet me urgjencë në spital

14.11.2017 21:55
Argjentina në panik, Aguero humb ndjenjat në dhomat e zhveshjes dhe dërgohet me urgjencë në spital

Një moment paniku ka ndodhur në dhomat e zhveshjes së Argjentinës ditën e sotme.

Në pushimin e pjesës së parë, në ndeshjen kundër Nigerisë, Agueros i ka rënë të fikët në dhomat e
zhveshjes.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i mjekëve, të cilët e kanë përmendur lojtarin.

Më pas Aguero u dërgua me ambulancë në spital dhe sipas raportimit të mediave, lojtari nuk ka asgjë serioze dhe aktualisht ai është në gjendje të mirë shëndetsore.