Ariana Grande shkruan gabim tatuazhin

Ariana Grande shkruan gabim tatuazhin

Ka zgjatur pak lumturia e Ariana Grandes për tatuazhin e saj të ri, duke e kuptuar në kohë që emri që kishte shkruar në dore ishte emri i një ushqimi aziatik (Shichirin).

Punimi i Kane Navasard duhet të kishte në japonisht titullin e këngës së saj të fundit ‘7 rings’, por në nxitim e sipër piktori i tatuazhit ka harruar një ideogramë dhe kuptimi i fjalës është ndryshuar plotësisht.

Popstari, vrapoi për të modifikuar tatuazhin duke shtuar karakterin që mungonte dhe një zemër. ’Faleminderit Kane Navasard je një legjendë’ komenton këngëtarja në rrjetet sociale.