Arilena Ara merr çmim dhe performon në Kazakistan

Arilena Ara merr çmim dhe performon në Kazakistan

Këngëtarja Arilena Ara ka sjellë “Nëntorin” e saj anglisht në Kazakistan.

Pos që ka marrë çmim në Expo Astana 2017, Arilena edhe ka performuar këngën e saj para një audience në këtë organizim.

Ajo performoi në eventin e organizuar nën temën “Energjia e së ardhmes”. U prezantua me këngën “I`m sorry”, variantin e sapopublikuar, anglisht, të “Nëntori”, nga ku doli edhe me çmim. Ajo ndau me publikun vetëm një foto, ku shihej e gjitha e kuruar dhe shumë e bukur.

“Nëntori” tani ka edhe versionin anglisht “I’m sorry”, megjithatë është për t’u theksuar që edhe në shqip, kënga e Darko Dimitrov, u pëlqye dhe u ngjit në krye të klasifikimeve të shumë shteteve.