Arjeta Gecaj – Gashi në krye të SHSKUK

Arjeta Gecaj – Gashi në krye të SHSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar nga sot do të ketë në krye një grua.

Dr. Agreta Gecaj-Gashi ka marr kryesimin e Bordit Drejtues të SHSKUK-së. Kjo pozitë shkon me rotacion sipas statutit, ndërsa deri më tani e ka mbajtur mikrobiologu Xhevat Jakupi.

Gecaj-Gashi është anesteziologe dhe intensiviste në QKUK. Ajo një nga tri gratë anëtare të Bordit Drejtues./Insajderi.com