Arrestohen tre persona, dyshohen për keqpërdorim me patent shofer

Arrestohen tre persona, dyshohen për keqpërdorim me patent shofer

Tre persona janë arrestuar të martën si të dyshuar për keqpërdorime dhe marrjen e patent shoferit përmes rysfetit.

Policia e Kosovës ka njoftuar se personat e dyshuar

janë arrestuar lidhur me dyshimet për kryerjen e veprave penale si “Pranim i ryshfetit në sektorin privat neni 309”, “Dhënie ryshfeti neni 421” dhe “Ndihma në kryerjen e veprës penale Marrje e ryshfetit”.

Aksioni është kryer nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit.

“Policia e Kosovës mbetet e përkushtuar në realizimin e detyrave dhe autorizimeve të saj ligjore,në funksion të garantimit të një mjedisi të qetë e të sigurt për të gjithë si dhe sjelljen paraorganeve të drejtësisë të personave të përfshirë në aktivitete kriminale”, thuhet në njoftim.

Të dyshuarit janë ndaluar për 48 orë. /Insajderi.com