Arrestohet biznesmeni kosovar që plagosi tre shqiptarë në Finlandë

Arrestohet biznesmeni kosovar që plagosi tre shqiptarë në Finlandë

Një bashkëpunëtor i afërt i biznesmenit iu ka thënë autoriteteve finlandeze se dorasi ishte person i mirë dhe shume serioz sa i përket çështjes së punës.

Po ashtu dhe disa punëtorë të tjerë, e kanë vlerësuar si person korrekt dhe të sjellshëm. Siç raportojnë mediat finlandeze, biznesmeni shqiptar kishte themeluar një kompani ndërtimi pesë vite me parë.

Kompania e biznesmenit shqiptar, nënkontrakton kompanitë e ndërtimit në Finlandë dhe ka 30 punëtorë. Mes tyre ka shqiptarë, hungarezë dhe rumunë.