Gjatë ditës së  enjte rreth orës 17:45, në rrugën "29 Nëntori" në Tetovë (Maqedoni e veriut) , efektivët e policisë të Sektorit për Punë të Brendëshme në Tetovë, e kan" />

Arrestohet kosovarja në Tetovë

Arrestohet kosovarja në Tetovë

Gjatë ditës së  enjte rreth orës 17:45, në rrugën “29 Nëntori” në Tetovë (Maqedoni e veriut) , efektivët e policisë të Sektorit për Punë të Brendëshme në Tetovë, e kanë arrestuar 44-vjeçaren J.M. 
Ajo është shtetase e Kosovës dhe u arrestua nën dyshimin se ka hyrë ilegalisht dhe ka qëndruar i paregjistruar në Maqedoninë e Veriut.
E njëjta është mbajt në Stacionin Policor të Tetovës për procedura të mëtejshme. /Insajderi.com