Arti në Karantinë – talljet me figurat klasike nëpër botë

Arti në Karantinë – talljet me figurat klasike nëpër botë

Janë bërë tash e disa muaj prej që e gjithë bota është futur në karantinë për shkak të mos përhapjes së pandemivës COVID-19.

Me të qëndruar në izolim për ta kaluar kohën e të mbyllurit brenda në shtëpi, njerëzit kanë treguar edhe kreativitetin e tyre, shkruan Gazeta Insajderi.

Talljet e njerëzve me masat të cilat i ka prezantuar Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh), për mbajtje të distancës, pastrimit të duarve dhe dezinfektimit, kanë prekur edhe figurat e artit klasikë që gjenden nëpër botë.

Distanca Sociale

Qëndro në Shtëpi dhe mbaje distancën sociale është një nga masat efektive për ta ndaluar përhapjen e virusit

Mbaje Distancën

Gjatë vendeve publike qëndro në distancë 2 metra larg njëri tjetrit

Paguaj me kartel

Përdore kartelën në vend të parave, dezinfekto atë për ta parandaluar infeksionin

Dezinfektoni duart

Dezinfektoni duart dhe mbani të pastër aksesorët