Arvanita Syla vuan nga epilepsia, ka nevojë për ndihmën tuaj

Arvanita Syla vuan nga epilepsia, ka nevojë për ndihmën tuaj

Familja Syla po kërkojnë nga njerëzit e vullnetit të mirë që të ju ndihmojnë për sigurim të parave që ju duhen që vajza e tyre Arvanita Syla të kryejë një intervenim kirurgjik.

Në Apelin që është bërë për ndihmë shpjegohet se Arvanita vuan nga epilepsia dhe si pasojë ka nevoje për një intervenim kirurgjik urgjent me qëllim për shërimin e syve.

Fatkeqësisht, ky intervenim nuk mund të kryhet në Kosovë dhe e njejta ka nevojë që të shkojë në Turqi për të kryer operacionin.