As ditëlindje, as përvjetor – Vesa Luma vlerëson bashkëshortin e saj çdo ditë të vetme

As ditëlindje, as përvjetor – Vesa Luma vlerëson bashkëshortin e saj çdo ditë të vetme

Nuk ka nevojë për një rast të veçantë, që Vesa Luma t’u dedikojë postime në Instagram më të dashurve të saj, njofton Insajderi.

E ky i fundit ishte për bashkëshortin e saj, Big Bastën që ajo e quan gjithnjë një baba të mrekullueshëm për djalin e tyre të vetëm Lianin.

“Gëzuar për babain që lëviz malet për këtë shokun e vogël”, shkruan Vesa duke iu referuar të birit si mikun e tyre të vogël.

“Të duam nga dhe deri në Zelandë të Re”, përfundon shkrimin për atë që është një postim mirënjohjeje dhe vlerësimi, dedikuar bashkëshortit të saj. /Insajderi.com