As për tradhti as për para – për çfarë grinden çiftet më së shumti?

As për tradhti as për para – për çfarë grinden çiftet më së shumti?

Sipas një sondazhi të ri të 2,000 amerikanëve, tema më e diskutueshme midis partnerëve është në të vërtetë çfarë të hani për darkë. Në fakt 37 për qind e çifteve thanë se përleshen më së shumti për ushqimin, me më shumë se gjysmën e pjesëmarrësve që pranuan se kishin frikë kur dëgjonin: “Çfarë doni për darkë?”, shkruan Best Life, transmeton Insajderi.

Ndërkohë, 35 për qind debatojnë se çfarë saktësisht të porosisin. Hulumtimi zbuloi se një çift mesatar argumenton 156 herë në vit se ku të hajë, dhe duhen mesatarisht 17 minuta që çiftet të vendosin se nga të porosisin ushqimin.

Por edhe përtej ku dhe çfarë të hani, vaktet e përbashkëta janë të diskutueshme. Sondazhi gjithashtu tregon se 32 për qind e çifteve argumentojnë se kush do të marrë ushqimin, 30 për qind grinden për sa ushqim të marrin, dhe për 12 për qind grinden për të ndarë ushqimin.

Studimi pason një sondazh të ngjashëm nga Britania e Madhe që gjithashtu zbuloi se sa i rëndësishëm luan zgjedhja e ushqimit në marrëdhënie dhe sa shpesh çiftet  grinden për ushqimin. Drejtuar nga OnePoll dhe porositur nga Peperami Chicken Bites, hulumtuesit zbuluan se midis 2,000 britanikëve, 22 për qind e grave do të mendonin vetëm të dilnin me dikë që kishte shije të ngjashme në ushqim.

Gjysma e të anketuarve gjithashtu thanë se ata menduan se një partner që shfaq shije të ngjashme me ta i bëri ata më tërheqës dhe 17 për qind do të refuzonin të vazhdonin të dilnin me dikë me preferenca ushqimore rrënjësisht të ndryshme, edhe nëse ishin një milioner. /Insajderi.com