Asambleisti i Nisma’s  thotë se pak është një boks ndaj gazetarit nga ministri Shala: Ka duft mi q…

Asambleisti i Nisma’s  thotë se pak është një boks ndaj gazetarit nga ministri Shala: Ka duft mi q…

Asamblisti i Nisma’s Socialdemokrate në Kuvendin Komunal të Skenderajt, Beqir Veliu i ka dalë në mbrojtje ministrit në detyrë Endrit Shala, i cili mbrëmë e sulmoi fizikisht gazetarin e IndeksOnline, Ensar Ramadani derisa ishte në kryerje të detyrës zyrtare.

“Ka duft mi q.. nanën mirë se pak është një boks”, është komenti i asamblistit Veliu në lajmin e postuar në Facebook ku flitet për sulmin ndaj gazetarit.

Për sulmin e ministrit Shala ka pasur reagime të shumta mbrëmë dhe të njëjtat po vazhdojnë edhe sot.