Asnjë “lëvizje”, Vetëvendosje ende në takim

Asnjë “lëvizje”, Vetëvendosje ende në takim

Në selinë e Lëvizja Vetëvendosje po vazhdon takimi i grupit parlamentar të deputetëve të rinj,  shkruan “Front Online”.

Ky takim ka nisur rreth 30 minuta më parë dhe nuk dihet se sa do te zgjasë.

Në të do te diskutohet për seancën e nesërme konstituive dhe zhvillimet e fundit në vend. Vetëvendosje dhe LDK, si dy partitë fituese të zgjedhjeve, ende nuk kanë arritur të merren vesh për krijimin e qeverise se re.

Shkak për mos arritjen e marrëveshjes po del të jetë presidentit.