Astronauti fotografon Skocinë me qiellin pa asnjë re

Astronauti fotografon Skocinë me qiellin pa asnjë re

Një astronaut ka fotografuar Skocinë pa asnjë re në qiell.

Fotografia është shkrepur nga Stacioni Hapësinor në muajin shkurt me një aparat Nikon D5.

Bukuria e maleve të veriut dhe fushën 100 kilometra nga Invernessi në Fort William.

Sipas Nasas qielli me re është gjë e zakonshme për këtë rajon dhe gjithmonë ua ka pamundësuar astronautëve që të bëjnë fotografi të bukura, sidomos gjatë muajve të dimrit.

Astronauti fotografon Skocinë pa asnjë re në qiellImage